Fen Fakültesi Kimya Bölümü

Kuzey Makedonya Tetovo Üniversitesinden Asst. Prof. Dr. Arianit A. Reka Bölümüzü Ziyaret Etti

Kuzey Makedonya Tetovo Üniversitesinden  Asst. Prof. Dr. Arianit A. Reka ERASMUS kapsamında Prof. Dr. Ayhan Oral’ın davetlisi olarak bölümüzü ziyaret etmiştir.  Kimya Bölümü öğretim üyesi ve aynı zamanda da Faculty of Natural Sciences and Mathematics Dekan Yardımcılığı görevini de yürütmekte olan Dr. Reka, bölümüzde “The use of nano and micro silica structures in diatomite for production of porous materials” başlıklı online sunumu gerçekleştirmiş, laboratuvar ziyaretlerinde bulunmuş, elektroeğirme hakkında detaylı bilgi almıştır. Diatomite, Seramik malzemeler, Perlit mineraller, bu malzemelerin karekterizasyon ve özelliklerinin incelenmesi konularında çalışmakta olan Dr. Reka, bölümümüzde Lisansüstü öğrenci ve öğretim üyeleri ile gerçekleştirdiği görüşmelerde muhtemel iş birlikleri ve bunların geliştirilmesi konuşulmuştur.