Kimya Bölümü Öğrencileri İSKO Plastikte

Bölümümüz 4. Sınıf öğrencileri "KİM-4039 -Polimerlerin İşlenmesi" Dersi kapsamında Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Bursa Karayolu 6. Km, 2. Cadde No: 2, Çanakkale,  adresinde faaliyet gösteren İSKO Plastik AŞ’ne dersi veren Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan ORAL ile beraber teknik gezi düzenlemiştir. Bu gezide, fabrikanın tüm üretim alanları ve kalite kontrol birimleri gezilmiştir. Fabrika gezisinde Polietilen hammaddesinden sulama malzemeleri son ürünü üretimi için Enjeksiyon Makinesi ve Ekstrüder kullanımına ilişkin sistemlerin açıklamaları bizzat işletme sahibi Kayhan ÖCAL başta olmak üzere birim yetkilileri tarafından yapılmıştır. Polietilen geri dönüşüm tesisi de ziyaret edildikten sonra hatıra fotoğrafı çektirilerek gezi tamamlanmıştır.