Kimya Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 10 Temmuz 2023 tarihinde Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK ile bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet AY, Prof. Dr. İsmet KAYA, Prof. Dr. Selehattin YILMAZ, Prof. Dr. Sema EKİCİ, Prof. Dr. Hava ÖZAY, Prof. Dr. Fatma. BAYCAN, Prof. Dr. Ali BİLİCİ, Prof. Dr. Diğdem ERDENER ÇIRALI, Doç. Dr. Fatma AYDIN, Doç. Dr. Serkan KARAKAYA, Doç. Dr. Tuğba GÜNGÖR, Dr. Öğr. Üyesi Şirin GÜLTEN, Dr. Öğr. Üyesi Selin SAĞBAŞ SUNER ve mezun öğrencilerimizin katıldığı tören büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Kimya Bölümü olarak mezunlarımızı tebrik eder ve bundan sonraki hayatlarında başarılar  dileriz.