Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Mezuniyet Töreni

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 27 Haziran 2022 tarihinde İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Konferans Salonu'nda gerçekleşmiştir. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Osman DAYAN, Bölüm Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Diğdem ERDENER ÇIRALI, Organik Kimya ABD Başkanımız Prof. Dr. Mehmet AY ile öğretim elemanlarımız Prof. Dr. İsmet KAYA, Prof. Dr. Ali BİLİCİ, Doç. Dr. Serkan KARAKAYA, Dr. Öğretim Üyesi Şirin GÜLTEN, Arş. Gör. Dr. Melek TERCAN YAVAŞOĞLU ve Arş. Gör. Dr. Elif KARACAN YELDİR'in mezun öğrencilerimizle birlikte katıldığı tören büyük bir coşku ile gerçekleşmiştir. Kimya Bölümü olarak tüm mezunlarımızı tebrik eder ve meslek hayatlarında başarılarının yaşam boyu sürmesini dileriz.

Habere ilişkin fotoğraflar için tıklayınız.