Bölümümüz öğrencileri ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Bölümümüz 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik Oryantasyon Toplantısı Fen Edebiyat Fakültesi B Blok D-113 nolu derslikte 20.10.2021 tarihinde saat 12.00’da gerçekleştirildi. Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri birimi şefi Sebla ÜNAL ERGEN’in eğitim öğretim sürecinde öğrencilerimizle ilgili resmi işleyiş ve bu işleyişlerin nasıl gerçekleştirildiğine dair genel bir bilgilendirme yaptığı konuşması ile başlayan programımız Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN’ın fakültemiz hakkında genel bir tanıtım yaptığı ve bölümümüz öğrencilerine Eğitim-Öğretim hayatlarına ilişkin çeşitli tavsiyelerde ve bilgilendirmelerde bulunduğu konuşması ile devam etti. Ardından Kimya Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Osman DAYAN tarafından bölümümüz hakkında genel bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca toplantımızda Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Şaziye Ceren ULUPINAR tarafından Üniversitemizin yürüttüğü sosyal sorumluk faaliyetlerini içeren bir bilgilendirme sunumu da yer aldı. Son olarak bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Dr. Elif KARACAN YELDİR ve Arş. Gör. Dr. Tuğba GÜNGÖR tarafından hem üniversitemiz hem de bölümümüz hakkında genel bilgilerle birlikte, bölümümüzdeki eğitim-öğretim işlerinin işleyişi, Eğitim-Öğretim yönetmeliği, bölümümüz ders içerikleri, değişim programları, yan-dal, ikili anlaşmalarımız (Erasmus) konularında kapsamlı bilgileri verdikleri sunumlarının ardından toplantımız sona erdi.