Fen Fakültesi Kimya Bölümü

Marie Curie Üniversitesi ve Adam Mickiewicz Üniversitesi'nden Bölümümüzü Ziyaret

ERASMUS Programı kapsamında Marie Curie Üniversitesi'nden Prof. Dr. Agnieszka Nosal-Wierciska ve Adam Mickiewicz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Robert  Pietrzak ile Dr. öğrencileri Dorata Palunch ve Marlena Martyna bölümümüzü ziyaret ettiler. Bölümümüz Seminer Salonun'da Dr. öğrencisi Palunch "Adsorpion of Organic Compounds on Biocardons Obtaibed by Activation of Biomass" ve Dr. öğrencisi Martyna "Electroreduction of Bi(lll) ions on the innovative cyclically renewable liquid silver amalgam film electrode (R-AgLAFE) in the presence of cystein" başlıklı doktora çalışmalrına ait birer sunum yaptılar. Toplantı, ziyaretten dolayı duyulan memnuniyet ve teşekkür konuşması sonrası çekilen aile fotoğrafı ile sonlandı.