İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Ziyaret

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları 9. Sınıf öğrencileri ve Kimya öğretmenleri Merve ÇOLPAN, Esra TEKİN ve UMUR ÇELİK “7 Nisan Kimya Günü” kapsamında Bölümümüzde düzenlenen etkinliğe katıldılar. Etkinlikte ilk olarak, Bölümümüz Seminer Salonu’nda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK tarafından öğrencilere, geçmişten günümüze bilime katkı sağlayan Simyacılar ve Kimyacılar hakkında bilgi veren ve Bölümümüzü tanıtan “Simya’dan Kimya’ya Bilim Tarihi” başlıklı bir seminer verildi. Ardından, Katı Hal Kimyası Araştırma Laboratuvarı’nda öğrencilerin de katılımlarıyla bir takım deneyler yapıldı.

Ziyaretlerinden dolayı öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.