Çanakkale Koleji Anadolu Lisesi Ziyaret

Çanakkale Koleji Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencileri, okullarının düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında Müdür Yrd. Eda OĞUZHAN GÜL ile beraber bölümümüzü ziyaret ettiler. Ziyarette ilk olarak, Bölüm Seminer Salonu’nda Bölüm Başkanı Yrd. Fatma BAYCAN tarafından öğrencilere üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz ile ilgili bilgiler verildi. Ardından, misafir ettiğimiz öğrencilere bölümümüz Öğrenci Laboratuvarı ve öğretim üyelerimize ait Araştırma Laboratuvarları gezdirildi. Etkinlik, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (ÇOBİLTUM) ziyaret ile sonlandı.

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eder, başarılı bir eğitim yılı dileriz.