Bölümümüz Oryantasyon Programı ve Önlük Giyme Töreni

2023-2024 Akademik Yılında bölümüze kesin kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik Oryantasyon Toplantısı Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK tarafından öğrencilerimize toplantı hakkında kısa bilgi verildi. Ardından Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatma BAYCAN, bölümümüzdeki eğitim-öğretim işlerinin işleyişi, ders içerikleri, sınavlar ve başarı notları, Mevlâna ve Erasmus değişim programları konularında kapsamlı bilgiler sundu. Bu yıl ilk kez düzenlenen Önlük Giyme Töreni’ne verdikleri katkılarından dolayı Kimyagerler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fikret BÜYÜKKAYA’ya ve D-Lab. Ceo’su Cemal ŞENÖZ’e teşekkür plaketleri takdimi yapıldı. Toplantı sonunda misafirlerimiz ve bölüm öğretim üyelerimiz tarafından öğrencilerimize önlükleri giydirildi.

Bölümümüzü kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini dileriz.