Bölümümüz Oryantasyon Programı

2022-2023 Akademik Yılında bölümüze kesin kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerimize yönelik Oryantasyon Toplantısı, öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK tarafından öğrencilerimize bölümümüz hakkında kısa bilgi verildi. Ardından Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğba GÜNGÖR, bölümümüzdeki eğitim-öğretim işlerinin işleyişi, ders içerikleri, sınavlar ve başarı notları, Mevlâna ve Erasmus değişim programları konularında kapsamlı bilgiler sundu. Toplantı, öğretim üyelerimizin tanıtımı ve ikramlardan sonra sona erdi.

Bölümümüzü kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini dileriz.