1915 İSTEK Çanakkale Okulları Öğrencileri Bölümümüzü Ziyaret Ettiler

1915 İSTEK Çanakkale Okulları Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri, okullarının düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında bölümümüzü ziyaret ettiler. Ziyarette ilk olarak, Prof. Dr. Eyüp ÖZDEMİR Seminer Salonu’nda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk ÖZTÜRK tarafından öğrencilere üniversitemiz, fakültemiz ve bölümümüz ile ilgili bilgiler verildi. Ardından, misafir ettiğimiz öğrencilere bölümümüz Öğrenci Laboratuvarı ve öğretim üyelerimize ait Araştırma Laboratuvarları gezdirildi. Etkinlik, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (ÇOBİLTUM) ziyaret ile sonlandı.

Ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eder, başarılı bir eğitim yılı dileriz.